Lirik Lagu Gundik - Bojone Dewe

panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo-bojoan
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo simpenan
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo ketelu
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo tanggaku

bojo dewe ora tumbas
paling-paling ngentekno beras
bojo dewe sak penake
disengkake esok sore

bojo-bojoan nambahi utang
bojo simpenan ngentekne ladang
bojo ketelu ngetekne bandaku
bojone tangga marai padu

panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo-bojoan
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo simpenan

panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo ketelu
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo tanggaku

bojo dewe ora tumbas
paling-paling ngentekno beras
bojo dewe sak penake
disengkake esok sore

bojo-bojoan nambahi utang
bojo simpenan ngentekne ladang
bojo ketelu ngetekne bandaku
bojone tangga marai padu

panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo-bojoan
panggah penak bojo dewe
ketimbang bojo simpenan