Kunci Chord Gitar NDX A.K.A – Salah Kekancan

Berikut ini adalah lagu dari NDX A.K.A – Salah Kekancan yang sudah dilengkapi Lirik Lagu dan Kunci Gitar, di persembahkan oleh kuncipaas.com. Yuk Mainkan gitarmu dan Selamat bernyanyi.



  G-G#m-Am
..............biyen pas seneng
  F
kita selalu bersama (cie, cie..)
 G-G#m-Am
saiki.. aku susah, duwe masalah,
 G
kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
  G-G#m-Am
..............aku ki ora pilih konco kok
  F
mungkin ini gur mergo salah kekancan
  G-G#m-Am
..............yowes lah nek ngono,
                      G
tak trimak-trimakne wae


[INTRO]   :  Am F Am G  (2x)
       

  Am
ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
   F
nem pitu wolu, sakjane aku nesu
   Am
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
      G
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
   Am
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
    F
nek udu karo konco naliko atimu loro
      Am
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
     G
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

  Am                  F
aku ora ngiro ngene dadine
  Am                G
kekancane kok bubrah akhire
   F         G        Am
opo ngeneki caramu
    F                G
opo iki balesanmu


[CHORUS]


   Am
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     F
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Am
po yo ra duwe rai
        G
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
         Am
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      F
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Am
nek butuh kowe moro
       G
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco


     Am
saiki kurang opo aku dadi koncomu
      F
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
   Am
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
        G
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
     Am
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
  F
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
     Am
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
     G
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

    Am                 F
aku ora ngiro ngene dadine
    Am                 G
kekancane kok bubrah akhire
   F         G       Am
opo ngeneki caramu
   F               G
opo iki balesanmu


[CHORUS]

   Am
saiki aku ngerti (aku ngerti)
    F
kekancan ora cengli (ora cengli)
     Am
po yo ra duwe rai
       G
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
          Am
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
     F
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Am
nek butuh kowe moro
        G
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Am
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     F
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Am
po yo ra duwe rai
       G
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
         Am
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
     F
nek musuh rupo konco (rupo konco)
     Am
nek butuh kowe moro
         G                       Am
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco




Lagu Lainnya  :
NDX A.K.A (Familia Ft. Mbendolz VOC & MK CREW) - Aku Ra Nikung
NDX A.K.A Feat PJR – Holiday
NDX A.K.A – Salah Kekancan
NDX A.K.A – Kelingan Mantan
NDX A.K.A – Kau Tercipta Bukan Untukku
NDX A.K.A – Meteng Asmoro
NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)
NDX A.K.A - Bojoku Digondol Bojone
NDX A.K.A – Tega Menduakanku
NDX A.K.A - Tangise Atiku (feat. Dela Santika)
NDX A.K.A - Talining Asmoro
NDX A.K.A - Move On
NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
NDX A.K.A - CLBK (Cinta Lama Bajingan Kabeh)
NDX A.K.A - Bojo Ketikung
NDX A.K.A - Sayang